Parhaat laitteet

Tulostamme lähes mihin tahansa kokoon tai formaattiin ja mikäli meidän vehkeet eivät riitä, yhteistyökumppanimme auttavat sinua!

Aineistoa otamme vastaan sähköpostin liitteenä, muistitikulla, levykkeellä tai CD/DVD:llä. Sopivia tiedostomuotoja ovat PC-versiot, esimerkiksi WORD, PowerPoint, Excel, Corel Draw, PhotoShop, sekä ohjelmistoriippumaton PDF-muoto.

Monet materiaalivaihtoehdot ovat myös mahdollisia. Teemme myös laadukkaat piirtoheitinkalvot jopa odottaessa. Laminoimme, taitamme, nidomme ja sidomme myös värikopiot.

Henkilökuntamme antaa sinulle mielellään lisätietoja.

Tulostamme vaikka oveesi

Durst Omega 2 UV Led tasotulostin edustaa markkinoiden uusinta tulostusteknologiaa. Tulostustarkkuus on jopa 1728dpi, eli pienimmätkin yksityiskohdat saadaan tulostettua tarkasti. Maksimi materiaalin leveys 160cm ja paksuus 5cm.

Uv Led –teknologian ansioista pystytään jatkossa tulostamaan hyvin erilasille materiaaleille ongelmitta. Myös ohuet kalvot ja muovit onnistuvat, sillä Led teknologia ei aiheuta lämpöä materiaalin pinnalla ja joka voisi vaikuttaa materiaalin koostumukseen. Lisäksi väriteknologia on alansa huippua. Värit toistuvat kirkkaasti ja tarkasti.

Valkoisen lisävärin ansiosta pystymme tulostamaan kirkkaille materiaaleille esim. day and night sovelluksia.

Nyt meiltä myös erikokoiset ja muotoiset tarrat!

Roland VP-300 tulostaa ja leikkaa neliväritarrat muotoonsa ja ne voidaan vielä laminoida kestämään kovaa kulutusta. Mainos-, lattia-, tuote- ja jopa autotarrat onnistuvat luotettavasti ja nopeasti.

Kysy myös teippauspalvelustamme!

Suurvärikuvatulosteet

Canon IPF-8100 ja IPF-9100 suurvärikuvatulostin toistaa sekä RGB- että CMYK-värit suoraan paperille ilman ylimääräisiä värinhallintaohjelmia jopa 50 tuumaa leveänä. Tämän onnistumisen takaa 12 väritekniikka joka myös nopeuttaa julisteiden tekoa. A1-juliste syntyy PDF-aineistosta 10 minuutissa!

Rakennuspiirustustulostus (CAD)

KIP C7800 neliväritulostin avaa uuden aikakauden TKP-Print:n rakennuspiirustustarjonnassa!

Nyt saat vaikka odottaessasi värilliset rakennuspiirustustulosteet tai kopiot,  ja vieläpä edulliseen hintaan.

Piirustustulostus (CAD-tulostus)

Tulostuspalvelumme tarjoaa rakentajille ja suunnittelijoille ajan vaatimuksia vastaavan palvelukokonaisuuden. Vastaanotamme tiedostosi sähköpostin liitteenä, muistitikulla, levykkeellä tai CD/DVD:llä. Tulostamme tarvittavat sarjat suoraan paperikopioiksi tai muoveiksi Océ TDS 700 -järjestelmillä. Taitamme, sarjomme ja jälkikäsittelemme tulosteet tarvittaviksi tulostesarjoiksi.

Tulostustiedostoina käytämme yleisesti käytössä olevaa HPGL-2 tulostuskieltä. Valmiin tulostustiedoston (PLT) tekemisessä tarvittavat ohjeet saatte meiltä. Tulostamme myös suoraan ainakin AutoCAD (DWG) piirustustiedostosta, jolloin halutut kynäleveydet on syytä mainita viestissä.

Osaava henkilökuntamme auttaa mielellään esille tulevissa kysymyksissä.

Mustavalkotulostus

Tulostamme aineistonne suoraan tiedostoista A5-A3 koossa Océ Varioprint 6160 ja 4120 -tulostimilla ilman turhia välivaiheita sävykkäiksi viimeistellyiksi kokonaisuuksiksi. Nidonta, taitto ja vihkonidonta onnistuvat saman tien, esimerkiksi esitteet, tuoteluettelot, kerholehdet ja julkaisut. Tiedostomuodot ja toimitustavat ovat samat kuin väritulosteissa. Paperivahvuudet 80-205 g/m2, monia pinta- ja värivaihtoehtoja.

Varioprint 6160-digipainokoneen perässä on vihkolinja missä nuuttaava taitto, jolloin myös paksut vihkot ja lehdet taittuvat nätisti!

Väritulostus

Tulostamme neliväriaineistonne suoraan tiedostoista laadukkaalla Canon Image Press C6000 -lasertulostimella aina SRA3-kokoon asti. Tulostus on mahdollista suorittaa joko yksipuoleisena tai kaksipuoleisena. Perustulostusmateriaalina laadukas 100g/m2 kiillotettu paperi tai piirtoheitinkalvo. Kysy myös muita materiaaleja (tarra, kartonki).

Aineistoa otamme vastaan sähköpostin liitteenä, muistitikulla, levykkeellä tai CD/DVD:llä. Sopivia tiedostomuotoja ovat PC-versiot, esimerkiksi WORD, PowerPoint, Excel, Corel Draw, PhotoShop, sekä ohjelmistoriippumaton PDF-muoto.

Monet materiaalivaihtoehdot ovat mahdollisia – myös laadukkaat piirtoheitinkalvot, jopa odottaessa.

Halutessasi laminoimme, taitamme, nidomme ja sidomme myös värikopiot. Lisätietoja saat henkilökunnaltamme.

Meiltä saat palvelua

Ota yhteyttä