Kuntavaalit 2017 mainos­materiaalit

Kuntavaalit 2017 ­mainos­materiaalit saat meiltä helposti ja nopeasti. Vaalimainosmateriaalien suhteen valittavanasi on useita paperivaihtoehtoja ja painotyöt onnistuvat myös monille muille pinnoille kuin paperille. Me voimme painaa vaikka oveen halutessasi! Kattavat jälkikäsittelymme tuovat myös lisää mahdollisuuksia. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.

Kerro meille mitä tarvitset, niin teemme sinulle hyvän tarjouksen kuntavaalit 2017 mainosmateriaaleihin. Pyydä tarjous.

A-standi

Me tulostamme sinulle materiaalit standiisi! Vaalimateriaali on myös mahdollista käsitellä kestämään myös säänvaihteluita. A-standi on helppo ottaa mukaan ja vaalimateriaalin vaihtaminen on nopeaa.

Roll- Up mainos

Roll-Up mainos kulkee helposti mukana vaalien aikana ja herättää äänestäjien huomion. Erotu näkyvästi eduksesi vaalikampanjoinnissa! Tulostuslaitteemme tekevät Roll-up mainokseesi pilkuntarkkaa jälkeä.

Flyerit, esitteet ja käyntikortit kuntavaaleihin

Meiltä saat edullisesti kuntavaalien peruspilarit eli flyerit, esitteet ja käyntikortit. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia papereita. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua, mikäli haet erikoisempaa ja erottuvampaa tulostusjälkeä vaalimateriaaleihin. Voit myös kokeilla esim. pyöreää esitettä, korkeamman huomioarvon saavuttaaksesi!

Monikäyttöiset tarrat

Ethän unohda myöskään tarroja! Me teemme erikokoisia tarroja kaksi- tai nelivärisinä ja leikkaamme ne haluttuun muotoon. Tarrat voidaan myös laminoida kestämään kovaa kulutusta. Meiltä saat myös väliaikaiset autotarrat kuntavaalit 2017 kampanjoinnin ajaksi. Kysy myös teippauspalvelustamme!

Mainosvaatteet

Tiesithän, että voimme painaa mainosprinttejä monipuolisesti myös takkeihin, paitoihin, hattuihin ja muihin vaatteisiin?

PYYDÄ TARJOUS

Meiltä saat palvelua

Ota yhteyttä